OfertaStafi Mjekësor

Stafi mjekësor në Spitalin Amavita përbëhet nga mjekë shqiptarë dhe të huaj me edukim në universitetet me të njohura, si dhe me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e mjekësisë brenda dhe jashtë vendit.

Shërbimet

Spitali Amavita në sajë të teknologjisë së përparuar mjekësore që disponon, ofron një gamë te gjërë shërbimesh në fushën e mjekësisë, shërbimeve të cilat i përkasin një niveli Europian

Rezervo Takimin

Për të qenë sa më pranë me ju dhe për t’ju siguruar një akses sa më të lehtë dhe cilësore të shërbimeve që ne ofrojmë, jeni te lutur te rezervoni një takim pranë Spitalit AmavitaPerse duhet te zgjidhni Amavita


E veçanta e këtij spitali është se janë implementuar në grup shërbime bashkëkohore, të cilat e bëjnë AmaVita-n të vetmin spital që i realizon këto ndërhyrje në Shqipëri.

Spitali Amavita

AmaVita mbetet kampione e operacioneve te tumoreve te gjirit qe nga radikalet deri konservativet. Spitali njehson suksese nga viti në viti me ndërhyrjet nga Kirurgjia e Përgjithshme, Abdominale, Pankreasi, por edhe operacionet që nga Herniet Inguinale, Korrigjimi i Fistulave dhe Hemorroideve.

Kirurgji e onkologjike
40%
Kirurgji pergjithshme
25%
Kirurgjia e nishaneve
25%
Kirurgji gjinekologjike
10%
Trajtimi i kancerit

Shërbimet në Amavita

Njihuni me shërbimet qe ofrohen pranë Spitalit Amavita

Kirurgji e pergjithshme

Kirurgjia e Tiroideve, plastike etj..

Kirurgji onkologjike

Metoda të avancuara në onkologjike

Kirurgji gjinekologjike

Kirurgjia Gjinekologike dhe Endoskopike

Kirurgjia e nishaneve

Heqja e nishaneve

Kirurgji e Variceve

Shërimi i gangrenave diabetike

Laborator

Laborator modern me standarte Europiane

Doktor Spitali Amavita

Rezervo Konsulten

Apliko tani që të kesh mundësi të besh një konsultë me doktorët specialist pranë Spitalit Amavita!

Stafi Mjekësor

Prane Spitalit Amavita do gjeni stafin mjekësore më te kualifikuar Shqiptarë dhe të huaj

45

Shërbime Mjekësore

5000

Paciente

50

Certifikime Mjeksore

39

Stafi Mjekësor